Revisionsbyrå med fullservice

Vi är en fullservicebyrå med lång och gedigen erfarenhet från revisions- och redovisningsbranschen.

Läs vidare
JTHWalk2019

Välkommen till oss – vi gör det enkelt!

JTH Revision AB grundades av Johan Hermansson 2009. Sedan starten har verksamhetsgrenarna i huvudsak varit revision, redovisning och skatterådgivning.

Efter många års framgångsrikt samarbete med Ekonomitjänst i Falkenberg, är nu Ekonomitjänst en del av JTH Revisionsbyrå. Vi är 11 medarbetare med en gedigen erfarenhet från revisions- och redovisningsbranschen. Vi är en fullservicebyrå där kvalificerade redovisningstjänster och revision ingår i utbudet. Vi finns i nyrenoverade lokaler på Gröna Gatan 5 i centrala Falkenberg.

Företagets årsredovisning är alltid i fokus!

En av fördelarna med sammanslagningen är att vi kan ha ett processorienterat arbetssätt där företagets årsredovisning alltid är i fokus. Arbetet med bokslutet börjar alltså i princip första dagen på räkenskapsåret, snarare än ett par månader efter räkenskapsårets utgång. Vår målsättning är att kunna implementera detta synsätt fullt ut i den nya organisationen.

Vi guidar dig rätt

Vi guidar dig rätt och är en kvalificerad samtalspartner när det gäller skatterådgivning, lämplig bolagsstruktur, lämplig företagsform, försäljning, generationsskifte, behov av ändrade redovisningsprinciper, eller andra frågor som brukar dyka upp i det ägarledda företaget.

Kom till oss, vi gör det enkelt

Vårt arbetssätt är lösningsorienterat och bygger på tät kommunikation med våra kunder. Vi tycker om att arbeta med redovisning, och vill göra redovisning och skatt begripligt. Du är alltid välkommen till oss, och titta gärna förbi om du har frågor eller funderingar. Vi vill och kan lösa problem i vardagen för en företagare. Det är det vi är duktiga på.

Samarbeten

Sedan 2011 har Johan ett nära samarbete med ERA Revisorer i Varberg. Samarbetet har utökat JTHs nätverk och de båda byråerna har på flera sätt ett givande utbyte. Är man intresserad av vad ERA Revisorer har att erbjuda kan man läsa mer på erarevisorer.se

Vi har under åren även byggt upp ett nätverk av kollegor för utbyte av idéer och erfarenheter men vi kan också vända oss till våra branschorganisationer FAR och SRF för vägledning och support i revisions- och redovisningsfrågor. Vi köper in tjänster avseende skatterådgivning i den mån det behövs.

Integritetspolicy
Integritetsverktyg